SOLVIKS
FOLKHÖGSKOLA

Du syns & hörs på Solvik!
Our Team

VÄLKOMMEN TILL SOLVIKS FOLKHÖGSKOLA

Vi har upptäckt en sak. Det är ingen hemlighet och känt sedan länge, ändå tycks det glömmas bort: att var och en av oss har ett alldeles eget uttryck – lika unikt som mönstret på våra fingrar. Och vi är måna om att du ska få lära känna ditt. Solviks Folkhögskola erbjuder ett stort utbud av kurser, alltihop i en miljö där du får växa i gemenskap och mod att prova på. För en sak är säker: du syns och hörs på Solvik!

Kurser

Solvik Folkhögskola erbjuder studier i allmänna teoretiska ämnen, konst, musik, datorgrafik, kultur. Vi erbjuder även kurser för seniorer. Skolan arbetar aktivt med att ge vuxna med funktionsnedsättning möjlighet till en förbättrad livssituation.

Konferens

För er som vill lämna era vanliga omgivningar och förlägga konferenser, personalutbildningar, kurser eller kick-off i en annan miljö än den vanliga, är Solvik Folkhögskola ett utmärkt val.

Restaurang

I vår vackra restaurang erbjuds en välfylld lunchbuffé mån – fre kl 11.00–13.00. Vi serverar en kött- eller fiskrätt, ett veganskt alternativ samt ett rikt urval av grönsaker. Måltidsdryck serveras och naturligtvis får du kaffe och en godbit efter maten.

Internat

För dig som vill bo på Solvik så erbjuder vi ett fräscht och trevligt internat med närhet till havet och skogen.

“Det är ett väldigt bra upplägg här. Vi har enskilda studieplaner och kan jobba i vår egen takt, behöver man hjälp så får man alltid det. Sen är det såklart väldigt bra lärare och personal också som ser vad eleverna behöver.”

Joakim Warenmo – Allmän Kurs

Restaurang & Konferens

I vår vackra restaurang erbjuds en välfylld lunchbuffé mån – fre kl 11.00–13.00. Vi serverar en kött- eller fiskrätt, ett veganskt alternativ samt ett rikt urval av grönsaker. Måltidsdryck serveras och naturligtvis får du kaffe och en godbit efter maten. Lunchkuponger finns att köpa.

Our Team
Services

Veckans lunch

Måndag: Pizza, tzatziki
Paj av något slag

Tisdag: Afgansk kyckling, ris
Ost-och broccolisoppa mjukt bröd, ost

Onsdag: Italiensk färslimpa potatis, sås
Sprödbakad fisk, potatis sås

Torsdag: Ärtsoppa,mjukt bröd,ost
Pannkakor, sylt, grädde
Varmkorv, potatismos

Fredag: Stekt kycklingklubba, potatisgratäng
Revbensspjäll, potatis
Fisk-och currygryta

Håll dig uppdaterad!

Följ Solviks Folkhögskola på sociala medier! Vi väntar på dig!

Services

Kontakta oss gärna