RESTAURANG
& KONFERENS

Fantastisk mat &
Service

Solvik ligger vid E4 i byn Frostkåge, ca 15 km norr om Skellefteå. Vår restaurang rymmer ca  180 personer och förutom vår dagliga lunch ordnar vi en mängd olika typer av fester och konferenser.

I vår vackra restaurang erbjuder en välfylld lunchbuffé måndag – fredag mellan kl 11.00–13.00. Vi serverar en kött- eller fiskrätt, ett vegetariskt alternativ och ett rikt urval av grönsaker. Måltidsdryck serveras och naturligtvis får man kaffe och en godbit efter maten. Lunchkuponger finns att köpa.

Festtankar?

Vi ordnar bröllop, personalutbildning, lunchmöte, födelsedagsfest, julbord, släktträff, Kick Off eller annat. Självklart hjälper vi er också gärna att komponera den perfekta personaldagen, middagen eller mottagningen. Vi kommer gärna med förslag på menyer och kan självklart också erbjuda underhållning om behovet finns. 

Bussutflykt?

Om ni är på utflykt, kan vi erbjuda

  • Fika (kanske ett snabbfika)
  • Lunch eller middag
  • Olika programinslag t ex: musikunderhållning, föredrag, filmvisning m m.

Veckans Lunch:

Måndag: Fiskgratäng, potatis
Lunchkorv, morotsstuvning

Tisdag: Kasslergratäng, ris
Palt, smör, lingonsylt

Onsdag: Korvstroganoff, ris
Laxlasagne

Torsdag: Kycklingdrumsticks, ris,sås
Marinerad rostbiff, kall sås stekt kulpotatis

Fredag: Fiskgratäng, potatis
Lunchkorv, morotsstuvning

Kontakta Restaurangen

Wivecka Ögren, husmor
Tel : 0910-73 20 04
Tel köket: 0910-732043
Skicka ett mail

Dagkonferens

För er som vill lämna era vanliga omgivningar för en dag och förlägga konferenser, personalutbildningar, kurser eller kick-off i en annan miljö än den vanliga, är Solviks Folkhögskola ett utmärkt ställe.

Solvik ligger vackert beläget nära skogen och havet. Vi erbjuder konferenslokaler för ca 15-20 personer och en aula för större samlingar passande för företag, föreningar, organisationer m fl . I lokalerna finns tillgång till moderna tekniska hjälpmedel för att genomföra en effektiv och trevlig konferens.

Aktiviteter

Trevliga kringarrangemang som t ex underhållning av Solviks musiklinje hör till de inslag som höjer trivselfaktorn hos oss. De har en bred repertoar och är vana att uppträda. Ge din personal en extra kick genom att kombinera med några praktiska övningar. En ”prova-på-timme” på konstlinjen med t ex keramik, eller måleri. Eller en musikalisk upplevelse t ex ”Rockstjärna för en dag” med hjälp av  vår musiklinje. För de äventyrligare har vi en idrottshall med klättervägg och bastu.

Kontakt

Vill du veta mer eller göra en bokning/beställning, kan du kontakta vår husmor Wiveca Ögren. 

Bilder!

Här kan du se ett exempel på hur våra dukningar kan se ut på Solvik

Håll dig uppdaterad!

Följ Solviks Folkhögskola på sociala medier! Vi väntar på dig!

Kontakta oss gärna