SOLVIK
SOMMARBAS

En sommarvistelse med både
trygghet och rika upplevelser

Sommarbas 2019

Sommarbas vänder sig till vuxna som önskar en sommarvistelse med både trygghet och rika upplevelser. Till Sommarbas är man välkommen oavsett hur mycket eller lite hjälp man behöver.

På Sommarbas får man god mat, bra boende och mycket roligt. Exempel på det är utflykter, bad- konst- och musikupplevelser, bio, fest och sommardisco. Kursen har program som anpassas till deltagarnas ålder och önskemål. Sommarbas vänder sig främst till personer som är under 65 år.

Kursen startar…

Datum för kursstarten blir söndagen den 16 juni klockan 15.00 till måndag den 20 juni ca klockan 15.00. Totalt blir det 5 dagar.  Observera att kursen är i JUNI-månad.

Vill du veta mer?

Susanne Larsson
Skicka ett mail

Tel: 0910-73 20 00

Datum:

Datum för kursstarten blir söndagen den 16 juni klockan 15.00 till måndag den 20 juni ca klockan 15.00. Totalt blir det 5 dagar.  Observera att kursen är i JUNI-månad.

Sista ansökningsdag:

2019-03-23

Mer viktigt att tänka på:

Fickpengar

Till utflykterna behövs fickpengar, ca 450 kronor (300 kronor fickpengar, 150 kronor gemensam kassa). Vi brukar erbjuda kursdeltagarna att deponera sina pengar hos vår kurskassör. Det är också möjligt att skicka kursdeltagarens pengar direkt till vår kurskassör. Kontakta oss för namn och adress.

Kontaktperson som kan nås

Det är nödvändigt att vi får namn och telefonnummer till någon kontaktperson som kan nås under kurstiden, om vi behöver rådgöra med någon som känner kursdeltagarna väl.

Medicin

Deltagare som behöver medicin måste ha dosetter eller liknande.

Hjälpmedel

Om någon behöver särskilda hjälpmedel, som höj- och sänkbar säng, lyft, duschstol eller annat, måste deltagaren ordna det själv. OBS från och med 2015 kan inte Solvik ordna hjälpmedel.

Tilläggshandikapp = assistansbehov

Deltagare med personlig assistans tar med sin assistent till Sommarbas. Kursdeltagare med tilläggshandikapp, eller särdrag som gör det svårt för honom/henne att umgås i grupp, måste ange det i god tid! Deltagare som är beviljade stora insatser via LSS eller LASS tar alltså med egen assistent, eller en del av sin assistanspeng till Sommarbas.

Ansökningsinformation

Vi vill ha din ansökan senast den 23 mars. Besked om antagning får du per brev i april/maj.

Du kan hämta hem en ansökningsblankett i PDF-format genom att klicka här . Skriv ut den, och skicka till: Solviks Folkhögskola, Frostkåge 105, 934 92  KÅGE.

Om du inte har någon skrivare, kan du ringa 0910-73 20 00 eller mejla till Solviks administration, så skickar vi ansökningsblankett till dig.

Till sist…

Vi på Solviks Folkhögskola ser fram emot Sommarbas. Det är en av sommarens höjdpunkter! Många vänliga hälsningar från Sommarbas-teamet genom:

Håll dig uppdaterad!

Följ Solviks Folkhögskola på sociala medier! Vi väntar på dig!

Kontakta oss gärna